In het weekend van 31 augustus & 1 september is het weer tijd voor Fuze Outdoor in het Veenendaalse Stadspark. Na het succes van voorgaande jaren zijn de verwachtingen weer hooggespannen en je kunt ervan uitgaan dat dit weer een editie wordt die de boeken in zal gaan.

Sinds een aantal jaren is de vrijdag uitgegroeid tot één van de leukste 90’s avonden van Nederland. Ook dit jaar is dit weer het geval en kan je dus op vrijdag meezingen en keihard uit je dak gaan op diverse acts en dj’s die bij iedereen bekend zijn.

Zoals jullie gewend zijn, kun je weer met een combiticket voor een zacht prijsje genieten van zowel de vrijdag als de zaterdag!

Zaterdag 1 september is het tijd voor het leukste Dance festival van midden Nederland en omstreken. Wederom zullen in 4 area’s de vonken er vanaf spatten. In de Hardstyle, House, Freestyle en Deephouse & Techno area kun je wederom een dikke line up verwachten met een grotere show dan ooit. De organisatie is druk bezig met de voorbereidingen en belooft dat je het stadspark niet meer terug zult herkennen.