Openbaar Vervoer NS

Het treinstation Veenendaal Centrum ligt op loopafstand van het festivalterrein. De weg naar het festivalterrein staat met borden aangegeven. Plan je route via de widget

Openbaar Vervoer Bus

Het busstation Prins Clauslaan ligt op loopafstand van het festivalterrein. Plan je route via de site van 9292ov

Met de auto vanuit de richting Utrecht

A12 afslag 23a, Veenendaal/Rhenen bovenaan de afslag, bij de eerste stoplichten, links. Vanaf dit moment kun je de borden Fuze Outdoor volgen. Ga bij de 2e rotonde rechts, richting industriegebied ‘Het Ambacht’. Dan 1e stoplichten rechts. Na 50 meter rechts de Groeneveldselaan op. Hier in zijn een aantal parkeerplaatsen in de directe omgeving. De ingang van het festival terrein ligt op 100 meter hier vandaan. Parkeren is gratis en op eigen verantwoording en risico.

Met de auto vanuit vanuit de richting Arnhem

A12 afslag 23a, Veenendaal/Rhenen bovenaan de afslag ,bij de eerste stoplichten, rechtdoor.(vanaf dit moment kunt u de borden Fuze volgen) Bij de 2e rotonde rechts. Vanaf dit moment kun je de borden Fuze Outdoor volgen Ga bij de 2e rotonde rechts, richting industriegebied ‘Het Ambacht’. Dan 1e stoplichten rechts. Na 50 meter rechts de Groeneveldselaan op. Hier in zijn een aantal parkeerplaatsen in de directe omgeving. De ingang van het festival terrein ligt op 100 meter hier vandaan. Parkeren is gratis en op eigen verantwoording en risico.

Met de auto vanuit richting Nijmegen/Rotterdam

A15 afslag Rhenen/Kesteren/Ochten. Rij richting Rhenen, Veenendaal. Dit is 1 lange weg. Na ongeveer 8 km bereik je voor de 2e maal een rotonde, volg vanaf hier de borden Fuze Outdoor. Ga hier rechts. Ga bij de 2e rotonde links, richting industriegebied ‘Het Ambacht’. Dan 1e stoplichten rechts. Na 50 meter rechts de Groeneveldselaan op. Hier in zijn een aantal parkeerplaatsen in de directe omgeving. De ingang van het festival terrein ligt op 100 meter hier vandaan. Parkeren is gratis en op eigen verantwoording en risico.

Je eigen route plannen via GoogleMaps