FAQ

OPENINGSTIJDEN

TERREIN OPEN:

Vrijdag: 18:00 uur
Zaterdag: 14.00 uur

TOT HOE LAAT KUN JE NAAR BINNEN:

Vrijdag: 00:00 uur
Zaterdag: 23:00 uur

EINDE PROGRAMMA:

Vrijdag: 01:00 uur
Zaterdag: 00:00 uur

Let op: wanneer je het evenemententerrein verlaat, krijg je niet opnieuw toegang tot het terrein.

IS ER EEN LEEFTIJDSGRENS?

De minimale leeftijd is 18 jaar. Er kan om legitimatie gevraagd worden.

WAAR KAN IK TICKETS KOPEN?

online via: tickets of via facebook
Via alle Primera winkels in Nederland

LET OP: schaf je tickets altijd aan via de officiële verkoopkanalen. Er zijn websites en particulieren die (valse) tickets aanbieden tegen belachelijk hoge prijzen. Helaas kunnen wij hier als organisatie vooralsnog niets tegen ondernemen. Laat je niet oplichten! Alle kaarten van Fuze Outdoor zijn voorzien van een barcode die bij de entree wordt gescand, de neppers worden er meteen uitgevist waarna je de toegang wordt ontzegd. Je bent dus gewaarschuwd!

HOE KAN IK OP FUZE OUTDOOR BETALEN?

Op het evenement kun je uitsluitend met munten betalen. Deze zijn te koop bij de muntenkassa’s op het terrein. Bij alle kassa’s kun je zowel met pin als met cash betalen.

IS ER EEN GARDEROBE?

Net na de ingang staan kluisjes die je kunt huren. In de kluisjes kun je makkelijk en veilig je spullen opbergen. Gebruik maken van een kluisje is wel op eigen risico. De organisatie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade of vermissing.

IS ER EEN DRESSCODE?

Er is geen dresscode. Natuurlijk wordt het wel op prijs gesteld als je werk maakt van je outfit, want dat verhoogt de feestvreugde alleen maar meer!

KAN IK OP FUZE OUTDOOR OOK ETEN?

Ja, je hebt keuze uit een veelzijdig aanbod food. Eigen consumpties zijn niet toegestaan.

WEERSOMSTANDIGHEDEN

Fuze Outdoor en Fuze Goes 90’s vinden plaats in het weekend van 31 augustus en 1 september. We gaan er vanuit dat het mooi weer wordt maar houdt wel rekening met plotselinge weersveranderingen. Check daarom goed de weersverwachting voordat je van huis vertrekt zodat je je daarop kan kleden.

MAG IK EEN FOTOTOESTEL EN/OF CAMERA MEENEMEN?

Met uitzondering van (semi)professionele apparatuur is het toegestaan om een digitale camera mee te nemen. Neem vooral zoveel mogelijk foto’s, leuk voor later!

MAG IK DRUGS MEENEMEN?

Voor Fuze Outdoor en Fuze Goes 90’s geldt het zero-tolerance beleid. Het bezitten, handelen of gebruiken van drugs is verboden.

TOILETTEN

Op het evenemententerrein zijn toiletten aanwezig.

STAAT JE VRAAG HIER NIET BIJ?

Heb je een vraag over Fuze Outdoor of over Fuze Goes 90’s? Stuur een mail via het contactformulier.